We are not models
But we like to show our style, on real women like us.
WELCOME TO OUR HOUSE
Conscious and modern fashion from the heart
 • Nederlands
 • Nieuwsbrief voorwaarden

  Nieuwsbrief Voorwaarden

  Deze Nieuwsbrief Voorwaarden beschrijven het beleid voor het ontvangen van nieuwsbrieven van House of Lena. Door je te registreren op onze website, ga je akkoord met deze voorwaarden.

  1. Inschrijving en Toestemming

  Door je e-mailadres in te schrijven op onze site, geef je toestemming aan House of Lena om je periodiek nieuwsbrieven en promotionele berichten te sturen. Je gaat ermee akkoord dat de verstrekte informatie wordt gebruikt in overeenstemming met ons Privacybeleid.

  2. Inhoud van de Nieuwsbrief

  Onze nieuwsbrief kan informatie bevatten over nieuwe producten, aanbiedingen, promoties, evenementen en andere gerelateerde updates van House of Lena.

  3. Frequentie en Afmelden

  De frequentie van onze nieuwsbrieven kan variëren, maar we streven ernaar je niet overmatig te e-mailen. Als je geen nieuwsbrieven meer van ons wenst te ontvangen, kun je je op elk moment afmelden door op de "Afmelden" of "Uitschrijven" link te klikken onderaan de nieuwsbrief.

  4. Privacy en Gegevensbescherming

  We hechten veel waarde aan je privacy en zullen je e-mailadres en andere verstrekte gegevens nooit delen met derden voor commerciële doeleinden. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe we je gegevens beschermen en beheren.

  5. Wijzigingen en Beëindiging

  House of Lena behoudt zich het recht voor om deze nieuwsbrief voorwaarden op elk moment te wijzigen. In geval van wijzigingen zullen we je per e-mail op de hoogte stellen. We behouden ook het recht om op elk moment te beslissen om de nieuwsbriefdienst te beëindigen.

  6. Contactgegevens

  Heb je vragen over onze nieuwsbrief voorwaarden of wil je je afmelden? Neem dan contact met ons op via:

  House of Lena
  Adres: Wenenpromenade 2, 3541 DG Utrecht
  E-mail: [email protected]
  Telefoon: +31(0)6 10 27 46 78

  House of Lena 4,9 / 5 - 12 Reviews @ google
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »