We are not models
But we like to show our style, on real women like us.
WELCOME TO OUR HOUSE
Conscious and modern fashion from the heart
 • Nederlands
 • NORR | House of Lena

  Seen 12 of the 12 products

  NORR's design philosophy revolves around a clean and feminine aesthetic, which is reflected in their ability to create contemporary and powerful ready-to-wear collections. Their emphasis on attention to detail is evident in every piece they produce.

  Dit voortreffelijke merk zag het levenslicht in 2017, te Aarhaus, Denemarken. Norr's creaties zijn gekenmerkt door hun minimalistische stijl en een diepgaande aandacht voor details. Hun assortiment varieert van vrouwelijke, verfijnde stukken tot opvallende blikvangers. Elke collectie van Norr is gedreven door een uniek concept, hoogwaardige kwaliteit en onderscheidende ontwerpen. Van prachtige blouses tot comfortabele breisels, wij zijn er dol op! Norr handelt met transparantie en legt de nadruk op de kwaliteit van de gebruikte materialen en hun productieproces.

  Voor Norr staan duurzaamheid en kwaliteit centraal. Ze kiezen uitsluitend voor topkwaliteit materialen zoals organisch katoen, gerecycled polyester, ecovero viscose, Tencel en lyocel. Voor hun lederen producten gebruiken ze restanten uit de voedingsindustrie, die uitsluitend gekleurd worden met milieuvriendelijke kleurstoffen, zoals die uit groenten. En dit alles zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën! Ze minimaliseren watergebruik tijdens productie en zorgen voor filtering van afvalwater. Wij selecteren merken op basis van kwaliteit, elegantie en duurzaamheid, en Norr is daar een perfect voorbeeld van.

  House of Lena 4,9 / 5 - 12 Reviews @ google
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »