We are not models
But we like to show our style, on real women like us.
WELCOME TO OUR HOUSE
Conscious and modern fashion from the heart
 • Nederlands
 • CLOSED | House of Lena

  • Geen producten gevonden

  Closed, bekend om zijn hedendaagse mode, clean designs en duurzame productieproces, combineert Italiaans vakmanschap met Duitse traditie om hoogwaardige denim, innovatieve ready-to-wear kleding en accessoires te creëren.

  Fair. Since 1978.

  Opgericht in Italië in 1978, staat Closed bekend om zijn fusie van hoogwaardige materialen, nauwkeurig ontwerp en ethische productiemethoden. Het merk onderscheidt zich door Italiaans vakmanschap te combineren met Franse creativiteit en Duitse traditie, wat resulteert in een unieke mix die opvalt in de modewereld.

  Closed is een echt familiebedrijf; een feit dat hun filosofie definieert. Ze gaan alleen samenwerkingen aan met mensen die ze vertrouwen en waarderen. Closed wordt gevierd voor zijn baanbrekende werk met de stone-wash techniek in denim en richt zich consequent op duurzaamheid en zorgvuldig beheer van hulpbronnen in zijn productieprocessen. Hun aanbod omvat tijdloze maar hedendaagse denim, verfijnde ready-to-wear collecties en stijlvolle accessoires die duurzaamheid en klassieke stijl met een moderne twist benadrukken.

  House of Lena 4,9 / 5 - 12 Reviews @ google
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »